Actueel

Actie op het strand met World of Drinks!

Lees verder

Vol Gas Met: OrgaPro Reusel

In deze editie van 'Vol Gas Met': Chauffeur Patrick Scheers van OrgaPro uit Reusel! In dit interview vertelt Patrick enthousiast over zijn switch van truckmerk, zijn inmiddels zeer geliefde MAN TGX 18.510 en de samenwerking met MANA Bedrijfswagens. Lees snel verder!
Lees verder

WoMAN-power: een krachtig gesprek met โ€˜Lady Truckerโ€™ Anita

8 maart staat elk jaar in het teken van Internationale Vrouwendag. Tijd om een echte powervrouw in het zonnetje te zetten dus! Wij gingen in gesprek met Anita Verhage: chauffeuse bij Betoncentrale Haringman. In dit artikel lees je alles over haar ervaringen als 'Lady Trucker' en waarom het werk als beroepschauffeuse รฉcht haar droom job is.
Lees verder

Alles over de aanschaf van een bestelbus

Sta je aan het beginpunt van de zoektocht naar een geschikte bedrijfsbus? Of ben je misschien al wat verder in het proces? In dit artikel helpen we je verder!
Lees verder

Alles weten over onderhoud van je bedrijfswagen? Wij vertellen het je!

Tijdig onderhoud aan je bedrijfswagen is van groot belang om onnodige stilstand te voorkomen. MANA Bedrijfswagens geeft je alle ins en outs!
Lees verder

Black Friday Deals bij MANA Bedrijfswagens!

Het is alweer bijna Black Friday: de dag die geheel in het teken staat van korting. Wij van MANA Bedrijfswagens konden in deze dure tijden haast niet anders dan hierop in te spelen met 3 fantastische acties. Weten welke 3 acties dit zijn? Lees dan snel verder!
Lees verder

Bedrijfswagen kopen? 5 gouden tips!

Het kopen van een bedrijfswagen is voor veel ondernemers een grote stap, zeker wanneer het gaat om een eerste aankoop. Om je op weg te helpen en de juiste match met jouw bedrijf te vinden, geven we in dit artikel 5 gouden tips!
Lees verder

Ontdek de features van de nieuwe MAN Truck Generatie 2022

MAN introduceert diverse innovaties met de komst van de nieuwe MAN Truck Generatie 2022. Zo worden de buitenspiegels vervangen door vijf camera's, beschikken de trucks over nieuwe assistentiesystemen en profiteert u van het gemak van MAN DigitalServices.
Lees verder

Nieuwe Demo MANA Bedrijfswagens

Zelf testrijden met de MAN TGX? Neem contact op met onze verkopers in uw regio.
Lees verder

Special Edition: MAN TGE Individual Lion S

Voor de MAN TGE Individual Lion S is geen uitdaging te groot. De combinatie van techniek, maximaal comfort en indrukwekkend design maakt deze bestelwagen tot veel meer dan zomaar eeen bus.
Lees verder

40 jaar MAN, das mooi MAN

Het is bijna magisch wanneer je de kilometerteller van โ€˜9999โ€™ naar โ€˜0000โ€™ ziet overspringen, vind je niet?! Vandaag is de dag waarbij er ook iets bijzonders op de teller staat. Onze Henk, dรฉ MAN-expert en nieuwbouw eindbaas in Tilburg, tikt vandaag officieel 40 jaar MAN aan.
Lees verder

Het geluk van een eigen gepersonaliseerde truck!

Bij Bakkerij Holland kreeg Cornรฉ (Chauffeur) de mogelijkheid zijn eigen MAN TGX te rijden รฉn te personaliseren. Dat was een gesprek waard!
Lees verder

MAN TGE LION DEALS

Kies voor het pakket dat het beste bij uw wensen past en ontvangt daarnaast nog 50% korting op een automaat. Uw voordeel kan oplopen tot een bedrag van โ‚ฌ 3.800,-.
Lees verder

MAN TGE nu ook met MAN DigitalServices op RIO-platform

Werken met de MAN TGE wordt vanaf nu nog overzichtelijker. De bestelwagen is nu ook aan te sluiten op het innovatieve RIO-platform en daarmee komen diverse nieuwe digitale services onder handbereik.
Lees verder

25 Nieuwe MANโ€™s voor ITC Holland Transport B.V.

MANA Bedrijfswagens heeft de order gekregen voor levering van 25 nieuwe voertuigen voor ITC Holland Transport B.V.
Lees verder

MANA Bedrijfswagens, de nieuwe naam van Thieu van Dorst

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heet vanaf 1 januari 2021 MANA Bedrijfswagens. Met vestigingen in Brabant en Zeeland is het bedrijf klaar voor de toekomst. 5 vestigingen, 1 team, 1 bedrijf!
Lees verder

BIGtruck roadtest: MAN zet nieuwe maatstaf

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heet vanaf 1 januari 2021 MANA Bedrijfswagens. Met vestigingen in Brabant en Zeeland is het bedrijf klaar voor de toekomst
Lees verder