Actueel

29 mei 2024

HOOK IT UP!

MANA Bedrijfswagens is verheugd om aan te kondigen dat we onze dienstverlening hebben uitgebreid met een gloednieuwe afdeling: Aanhangwagens. Als toonaangevende leverancier van bedrijfswagens begrijpen we dat mobiliteit meer is dan alleen de bestelwagen die u rijdt. Daarom hebben we ons aanbod uitgebreid en kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor uw aanhanger!
Lees verder
26 maart 2024

Aanwinst voor de vloot van Eljo Exalto

Ontdek de nieuwste aanwinst van Eljo Exalto Transport: de indrukwekkende MAN TGX 33.520 BL 6x4 GX trekker. Deze opvallende toevoeging aan hun wagenpark, met zorg gekozen door chauffeur Kees van Maren, toont niet alleen een streven naar vernieuwing, maar ook een duidelijke voorkeur voor het merk MAN.
Lees verder
8 maart 2024

Stoere Lady Trucker Jacqueline aan het stuur!

Op Internationale Vrouwendag vieren we de kracht en prestaties van vrouwen over de hele wereld. Dit jaar zetten we powervrouw Jacqueline Neijt in de schijnwerpers. Als Lady Trucker bij Dieleman Transport deelt ze haar ervaringen en vertelt ze waarom haar baan als beroepschauffeuse haar droombaan is. Lees hier alles over haar verhaal!
Lees verder
6 februari 2024

MANA breidt uit!

MANA breidt uit! Binnenkort opent MANA Bedrijfswagens de deuren van een indrukwekkende nieuwe showroom en hypermoderne werkplaats, gelegen op Bredaseweg 223 in Roosendaal.
Lees verder
20 december 2023

MANA Bedrijfswagens onthult de MAN TGX Eyecatcher met op maat gemaakte verlichting

MANA Bedrijfswagens onthult de MAN TGX Eyecatcher met op maat gemaakte verlichting. Een unieke samenwerking resulterend in een verbluffende showcase truck!
Lees verder
17 oktober 2023

19 MAN trucks voor DB Schenker

DB Schenker krijgt momenteel 19 nieuwe MAN-trucks afgeleverd door MANA Bedrijfswagens. Het gaat om een vervanging van de vloot, waarmee het aandeel MAN-trucks groeit.
Lees verder
28 september 2023

MANA gaat vol gas op het Mega Trucks Festival 2023

MANA Bedrijfswagens presenteert met trots de aanwezigheid op het Mega Trucks Festival 2023, dat plaatsvindt op 9 en 10 december in de Brabanthallen Den Bosch, met onze grandioze MANA Mania Zone in Hal 6.
Lees verder
7 juni 2023

Actie op het strand met World of Drinks!

World of Drinks is dรฉ drankengroothandel van Zeeland en West-Brabant. Dagelijks bevoorraden ze met hun MANโ€™s Trucks de Zeeuwse strandpaviljoens. En hoe coolโ€ฆ wij van MANA Bedrijfswagens mochten meerijden over het strand in hun nieuwe MAN!
Lees verder
16 maart 2023

Vol Gas Met: OrgaPro Reusel

In deze editie van 'Vol Gas Met': Chauffeur Patrick Scheers van OrgaPro uit Reusel! In dit interview vertelt Patrick enthousiast over zijn switch van truckmerk, zijn inmiddels zeer geliefde MAN TGX 18.510 en de samenwerking met MANA Bedrijfswagens. Lees snel verder!
Lees verder
7 maart 2023

WoMAN-power: een krachtig gesprek met โ€˜Lady Truckerโ€™ Anita

8 maart staat elk jaar in het teken van Internationale Vrouwendag. Tijd om een echte powervrouw in het zonnetje te zetten dus! Wij gingen in gesprek met Anita Verhage: chauffeuse bij Betoncentrale Haringman. In dit artikel lees je alles over haar ervaringen als 'Lady Trucker' en waarom het werk als beroepschauffeuse รฉcht haar droom job is.
Lees verder
16 februari 2023

Alles over de aanschaf van een bestelbus

Sta je aan het beginpunt van de zoektocht naar een geschikte bedrijfsbus? Of ben je misschien al wat verder in het proces? In dit artikel helpen we je verder!
Lees verder
23 december 2022

Alles weten over onderhoud van je bedrijfswagen? Wij vertellen het je!

Tijdig onderhoud aan je bedrijfswagen is van groot belang om onnodige stilstand te voorkomen. MANA Bedrijfswagens geeft je alle ins en outs!
Lees verder
23 november 2022

Black Friday Deals bij MANA Bedrijfswagens!

Het is alweer bijna Black Friday: de dag die geheel in het teken staat van korting. Wij van MANA Bedrijfswagens konden in deze dure tijden haast niet anders dan hierop in te spelen met 3 fantastische acties. Weten welke 3 acties dit zijn? Lees dan snel verder!
Lees verder
17 oktober 2022

Bedrijfswagen kopen? 5 gouden tips!

Het kopen van een bedrijfswagen is voor veel ondernemers een grote stap, zeker wanneer het gaat om een eerste aankoop. Om je op weg te helpen en de juiste match met jouw bedrijf te vinden, geven we in dit artikel 5 gouden tips!
Lees verder
14 juli 2022

Ontdek de features van de nieuwe MAN Truck Generatie 2022

MAN introduceert diverse innovaties met de komst van de nieuwe MAN Truck Generatie 2022. Zo worden de buitenspiegels vervangen door vijf camera's, beschikken de trucks over nieuwe assistentiesystemen en profiteert u van het gemak van MAN DigitalServices.
Lees verder
11 juli 2022

Nieuwe Demo MANA Bedrijfswagens

Zelf testrijden met de MAN TGX? Neem contact op met onze verkopers in uw regio.
Lees verder
10 juli 2022

Special Edition: MAN TGE Individual Lion S

Voor de MAN TGE Individual Lion S is geen uitdaging te groot. De combinatie van techniek, maximaal comfort en indrukwekkend design maakt deze bestelwagen tot veel meer dan zomaar eeen bus.
Lees verder
17 mei 2022

40 jaar MAN, das mooi MAN

Het is bijna magisch wanneer je de kilometerteller van โ€˜9999โ€™ naar โ€˜0000โ€™ ziet overspringen, vind je niet?! Vandaag is de dag waarbij er ook iets bijzonders op de teller staat. Onze Henk, dรฉ MAN-expert en nieuwbouw eindbaas in Tilburg, tikt vandaag officieel 40 jaar MAN aan.
Lees verder
4 mei 2022

Het geluk van een eigen gepersonaliseerde truck!

Bij Bakkerij Holland kreeg Cornรฉ (Chauffeur) de mogelijkheid zijn eigen MAN TGX te rijden รฉn te personaliseren. Dat was een gesprek waard!
Lees verder
15 februari 2022

MAN TGE LION DEALS

Kies voor het pakket dat het beste bij uw wensen past en ontvangt daarnaast nog 50% korting op een automaat. Uw voordeel kan oplopen tot een bedrag van โ‚ฌ 3.800,-.
Lees verder
8 maart 2022

MAN TGE nu ook met MAN DigitalServices op RIO-platform

Werken met de MAN TGE wordt vanaf nu nog overzichtelijker. De bestelwagen is nu ook aan te sluiten op het innovatieve RIO-platform en daarmee komen diverse nieuwe digitale services onder handbereik.
Lees verder
19 juli 2021

25 Nieuwe MANโ€™s voor ITC Holland Transport B.V.

MANA Bedrijfswagens heeft de order gekregen voor levering van 25 nieuwe voertuigen voor ITC Holland Transport B.V.
Lees verder
9 februari 2021

MANA Bedrijfswagens, de nieuwe naam van Thieu van Dorst

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heet vanaf 1 januari 2021 MANA Bedrijfswagens. Met vestigingen in Brabant en Zeeland is het bedrijf klaar voor de toekomst. 5 vestigingen, 1 team, 1 bedrijf!
Lees verder
6 juli 2020

BIGtruck roadtest: MAN zet nieuwe maatstaf

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heet vanaf 1 januari 2021 MANA Bedrijfswagens. Met vestigingen in Brabant en Zeeland is het bedrijf klaar voor de toekomst
Lees verder