MANA gaat vol gas op het Mega Trucks Festival 2023

MANA Bedrijfswagens presenteert met trots de aanwezigheid op het Mega Trucks Festival 2023, dat plaatsvindt op 9 en 10 december in de Brabanthallen Den Bosch, met de grandioze MANA Mania Zone in Hal 6.

Brabantse gezelligheid
Naast de vertrouwde MAN stand in Hal 3 zal onze exclusieve ‘MANA ManiaZone het bruisende en gezellige middelpunt vormen in Hal 6 tijdens het Mega Trucks Festival 2023! Hier kun je een indrukwekkende verzameling van 50 prachtige MAN-vrachtwagens bewonderen en deelnemen aan de leukste en stoerste activiteiten op het MANA Mania Entertainmentplein. Ook kun je hier genieten van diverse live optredens van artiesten. Voor de jongere bezoekers hebben we een speciale MANA Kids Corner waar ze zich kunnen uitleven met leuke activiteiten, terwijl ouders kunnen genieten van een drankje op ons eigen horecaterras.

Mega Trucks Festival 2023 wordt een spektakel!
Of je nu een echte truckliefhebber bent, op zoek bent naar een leuk gezinsuitje, of gewoon de sfeer wilt proeven, Mega Trucks Festival én onze MANA Mania Zone hebben voor elk wat wils! Zet 9 en 10 december 2023 in je agenda, want dit mag je niet missen.

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws dat MANA Bedrijfswagens voor je in petto heeft en volg ons op social media.
En wie weet win je zelfs gratis toegangskaarten voor dit geweldige evenement!

Voor meer informatie over het Mega Trucks Festival 2023 kun je terecht op de website: www.megatrucksfestival.nl

Poster MANA Mania Mega Trucks Festival 2023