HOOK IT UP!

MANA Bedrijfswagens heeft haar dienstverlening uitgebreid met een gloednieuwe afdeling: Aanhangwagens.
Als toonaangevende leverancier van bedrijfswagens begrijpen we dat mobiliteit meer is dan alleen de bestelwagen die u rijdt.
Daarom hebben we ons aanbod uitgebreid en kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor uw aanhanger!

De perfecte match

MANA Bedrijfswagens is officieel dealer van het merk Eduard aanhangwagens. Met Eduard aanhangwagens krijgt u dezelfde hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid – precies zoals u gewend bent van MANA. Voor ieder transport is er een passende oplossing.

Maatwerk

Bij onze MANA vestiging in Roosendaal hebben we een ruim assortiment aanhangwagens op voorraad. Tevens heeft u hier de mogelijkheid om samen met onze adviseur uw aanhangwagen geheel naar wens te configureren op basis van uw specifieke behoeften.

Kom langs Bij MANA in Roosendaal

Wilt u onze aanhangwagens in het echt zien? Bezoek dan onze vestiging in Roosendaal.
Ons team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte aanhanger voor uw bedrijf.

Waarom kiezen voor MANA Bedrijfswagens?

Bij MANA Bedrijfswagens bieden we een breed assortiment aanhangwagens aan. Van kleine aanhangers voor lichte ladingen tot grote trailers voor zwaar vervoer, wij hebben het allemaal. Als officiële dealer van Eduard aanhangwagens garanderen wij de hoogste standaard in kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en helpen u bij het kiezen en configureren van de perfecte aanhanger voor uw specifieke behoeften. Daarnaast bieden we uitgebreide service- en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw wagenpark in topconditie blijft.

 

Stel uw eigen Aanhangwagen samen

Met de Eduard Aanhangwagen productconfigurator op onze website kunt u eenvoudig uw eigen aanhangwagen samenstellen. Kies uit een breed scala aan opties en accessoires om een aanhanger te creëren die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en wensen. Of u nu extra ladingruimte, specifieke bevestigingspunten of bijzondere veiligheidsvoorzieningen nodig heeft, onze configurator biedt u de flexibiliteit om uw ideale aanhangwagen samen te stellen.

Start vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig en snel u uw aanhangwagen kunt samenstellen bij MANA Bedrijfswagens.

Of het gaat om bouwmaterialen, machines of andere goederen, met een Eduard Aanhangwagen achter uw MANA-bedrijfswagen, bent u altijd klaar voor de klus!

Wilt u meer informatie over onze Aanhangwagens?

Het enthousiaste team van MANA Aanhangwagens staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale aanhanger voor al uw transportuitdagingen. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste aanhanger voor specifieke taken, het optimaliseren van uw transportoplossingen, of het bieden van advies over efficiëntie en kostenbesparing, wij zijn er om u te ondersteunen.

Met onze uitgebreide kennis van Eduard aanhangwagens en onze expertise in de transportsector, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Adviesgesprek

Het enthousiaste team van MANA Aanhangwagens staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor al uw transportuitdagingen. Ons team van specialisten beschikt over de kennis en ervaring om u te adviseren en te ondersteunen in elke stap van uw aankoopproces.

Configurator

Met de productconfigurator van Eduard Aanhangwagens op onze eigen website kunt u eenvoudig uw eigen aanhangwagen samenstellen.

Kies uit een breed scala aan opties en accessoires om een aanhanger te creëren die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en wensen.

Brochure

Ontdek het uitgebreide assortiment Eduard Aanhangwagens door de brochure van de verschillende modellen te bekijken.

In de brochure vindt u gedetailleerde informatie over de specificaties, opties en accessoires van elk model.