25 Nieuwe MAN’s voor ITC Holland Transport B.V.

MANA Bedrijfswagens heeft de order gekregen voor levering van 25 nieuwe voertuigen voor ITC Holland Transport B.V. De trucks worden geleverd conform de laatste Euro 6e norm. Dankzij MAN OptiView, het eersteklas design en de zuinige verbrandingsmotor levert de MAN TGX meer comfort, veiligheid en brandstofbesparing. Hierdoor hebben Nick en Dionne van Schaick bewust gekozen voor MAN. ITC Holland Transport B.V. hecht namelijk veel waarde aan de veiligheid van zowel eigen medewerkers als de omgeving.

Voor ITC Holland Transport B.V. de reden om de nieuwe MAN TGX te testen om zelf de nieuwste geavanceerde veiligheidssystemen en een compleet nieuwe cabine te ervaren. Begin dit jaar werd een demovoertuig van MANA Bedrijfswagens in gebruik genomen. Het gebruik van de nieuwe MAN leverde een aanzienlijk verbeterde brandstofverbruik op en verder maakte de nieuwe ruime TGX cabine een goede indruk op de chauffeurs. Daarnaast geeft het multimediasysteem van MAN in combinatie met smart select veel comfort tijdens het rijden.

ITC rijdt al jaren met MAN en ervaart het merk als zeer betrouwbaar. Weinig stilstand en geringe onderhoudskosten zijn typerend voor MAN en waardevol voor de grote vloot van ITC. Daarbij is het sterke partnerschap met MANA Bedrijfswagens van groot belang om ITC te ondersteunen en waar nodig de uitdagingen in transport aan te gaan. De relatie met MANA Bedrijfswagens en het testen van het demovoertuig heeft doen besluiten om voor zowel 2022 en 2023 een gedeelte van het wagenpark te vervangen en uit te breiden met MAN Voertuigen.

 

Accountmanager Raimon van Dijk met Nick van Schaick van ITC Holland Transport B.V.