MAN TGX Individual Lion S - Design dat indruk maakt!

Het exclusieve exterieur van de MAN TGX Individual Lion S valt op met stijlvolle
hoogglansmaterialen, rood geaccentueerde lijnen en sportieve carbonelementen.

Werken bij MANA

Uw betrouwbare partner op de weg

De MAN TGX Individual Lion S is uniek in zijn klasse: Met zijn opvallende cabine, verrijkt met stijlvolle hoogglanselementen, chroomlamellen en gedurfde rode accenten op de radiatorgrille, trekt deze truck onmiddellijk alle aandacht.

Het interieur van de grootste MAN cabine biedt maximaal comfort tijdens werk- en rusttijden. Stap in en ervaar een combinatie van adembenemend design en uitstekend rijcomfort, in een vrachtwagen die het truckershart sneller doet kloppen.

MAN TGX Individual Lion S

Indrukwekkend!

Ontdek het indrukwekkende totaalpakket van de MAN TGX Individual Lion S!

Adembenemend design Met zijn exclusieve exterieurdesign, voorzien van carbonelementen, een elegante voorkant en gedurfde rode accenten, is de MAN TGX Individual Lion S een ware blikvanger op de weg.

Bijzonder comfortabele cabine Stap in de grootste MAN-cabine en laat je omarmen door het comfortpakket en de stijlvolle interieurelementen die een uiterst aangename sfeer creëren voor zowel werk als rust.

Indrukwekkende prestaties die u van MAN mag verwachten De MAN TGX Individual Lion S levert krachtige prestaties op de weg, dankzij motoren met een vermogen variërend van 510 tot 640 pk.

Én, design dat indruk maakt Het exclusieve exterieur van de MAN TGX Individual Lion S springt in het oog met stijlvolle hoogglansmaterialen, rood geaccentueerde lijnen en sportieve carbonelementen, waardoor elke rit een statement wordt.

MAN TGX Individual Lion S

Krachtig én brandstofefficiënt

Efficiëntie is van cruciaal belang in de transportsector en de MAN TGX levert indrukwekkende prestaties op dit gebied. De MAN TGX biedt een breed scala aan motoropties, elk met verschillende trekkracht en vermogensniveaus. Hierdoor levert de TGX niet alleen krachtige prestaties, maar is deze ook doordacht ontworpen met een focus op brandstofefficiëntie.

Innovatieve hulpsystemen passen automatisch de rijstijl en snelheid aan om brandstof te besparen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook het comfort van de chauffeur verhoogt.

Daarnaast zorgt de optimale aerodynamica van de MAN TGX ervoor dat het brandstofverbruik tijdens het rijden wordt verminderd, vooral op langeafstandsroutes. Door gewichtsoptimalisatie is de aerodynamica van de MAN TGX aanzienlijk verbeterd, wat resulteert in minder brandstofverbruik.

Met behulp van deze innovaties bespaart de MAN TGX maar liefst 5% brandstof, waardoor het een uiterst efficiënte keuze is voor elke transportonderneming.

Wilt u meer informatie over de MAN TGX Individual Lion S?

Het enthousiaste team van MANA Bedrijfswagens staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor al uw transportuitdagingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw vloot, het vinden van het juiste voertuig voor specifieke taken, of het bieden van advies over efficiëntie en kostenbesparing. Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

Met onze uitgebreide kennis van MAN-voertuigen en onze expertise in de transportsector, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Adviesgesprek

Ontdek hoe de MAN TGX Individual Lion S perfect past bij uw bedrijfsbehoeften! Vraag een adviesgesprek aan met een van onze accountmanagers. MANA helpt u graag bij het vinden van de mobiliteits-oplossing die aansluit op uw wensen.

Offerte

Ontdek alle mogelijkheden van de MAN TGX Individual Lion S voor uw bedrijf! Vraag nu een uitgebreide offerte aan en ontvang een gedetailleerd overzicht van configuratie-opties en aanpassingen.

Proefrit

Ervaar de kracht van de MAN TGX Individual Lion S zelf! Vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de ultieme rijervaring met de MAN TGX. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met u op.