Profiteer op Black Friday van mooie kortingen bij MANA Bedrijfswagens!

Let op: acties verlopen

Het is alweer bijna Black Friday: de dag die geheel in het teken staat van korting. Wij van MANA Bedrijfswagens konden in deze dure tijden haast niet anders dan hierop in te spelen met 3 fantastische acties. Weten welke 3 acties dit zijn? Lees dan snel verder!

Actie 1: 30% korting op filters en wissers

Speciaal voor Black Friday hebben we een fijne korting op filters en wissers. Is bijvoorbeeld het interieurfilter, luchtfilter of oliefilter van uw bestelbus of truck aan vervanging toe? Zijn de wissers versleten of kunnen ze wel een upgrade gebruiken? Dat komt dan goed uit, want op alle filters en wissers ontvangt u maar liefst 30% korting op de aangegeven prijs! Op al onze onderdelen, waaronder de filters en wissers, zit standaard 2 jaar garantie. Daarnaast kunnen wij u bij aanschaf ondersteunen bij de montage.

Actie filters en wissers

 

 

Actie 2: Korting op diverse accessoires

Dit is nog niet alles, want ook onze accessoires krijgen op Black Friday een speciale prijs. Wellicht zat u al langer te denken aan een matzwarte opstap, een RVS dakbeugel of hoogglans sidebars. Wacht dan niet langer en sla op 25 november uw slag! Bel voor de actuele korting op het betreffende artikel naar de vestiging bij u in de buurt. Onze medewerkers maken dan een prijsopgave op maat.

Actie accessoires

 

 

Actie 3: Gratis update van trucknavigatie

Is jouw trucknavigatie nog niet helemaal up-to-date? Ga goed voorbereid de weg op en laat je trucknavigatie gratis updaten naar de laatste versie bij MANA Bedrijfswagens. Combineer deze actie eventueel met een onderhoudsbeurt: zo is uw voertuig klaar voor de winter en de navigatie-update krijgt u er geheel kosteloos bij. Twee vliegen in één klap!

Actie gratis navigatie-update trucks

 

 

Profiteren van deze Black Friday deals?

Wat moet u doen om van bovenstaande kortingen te profiteren? Heel simpel: neem op 25 november contact op met de vestiging bij u in de buurt en plan een afspraak in. De contactgegevens per vestiging staan op deze pagina. Let op: dit kortingsaanbod geldt alleen op Black Friday, dus zet 25 november in je agenda om contact op te nemen. Happy shopping!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van soortgelijke acties en ander nieuws? Volg ons dan even op Instagram, Facebook en LinkedIn!