MAN TGX - de ultieme truck voor lange afstanden

Met zijn ongeëvenaarde efficiëntie, krachtige prestaties, maximaal laadvermogen
en ongeëvenaard comfort, tilt de MAN TGX uw transportactiviteiten naar een hoger niveau.

MAN TGX

Uw betrouwbare partner op de weg

Ontworpen voor zowel chauffeurs als ondernemers. Met zijn ongeëvenaarde robuuste bouwkwaliteit en geavanceerde technologieën biedt de MAN TGX een ongeëvenaard gevoel van gemoedsrust en efficiëntie, wat zich vertaalt naar verhoogde productiviteit en winstgevendheid voor uw bedrijf.

De volledig vernieuwde cabine van de MAN TGX biedt het toppunt van rust- en rijcomfort. Of het nu gaat om lange afstanden of lange werkdagen, de MAN TGX biedt een omgeving waarin chauffeurs zich op hun gemak voelen en optimaal kunnen presteren.

Kies voor de MAN TGX en ervaar de perfecte combinatie van prestaties, comfort en betrouwbaarheid voor al uw transportbehoeften.

MAN_TGX

Kracht, efficiëntie en comfort

Specifiek ontworpen met langeafstandstransport in gedachten, combineert de MAN TGX kracht, efficiëntie en comfort op een unieke manier, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel internationaal als nationaal transport. Met zijn indrukwekkende vermogen, laag brandstofverbruik en groot laadvermogen stelt de MAN TGX nieuwe standaarden in de transportindustrie.

De buitengewone efficiëntie van de MAN TGX vrachtwagen zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen tijdens lange afstanden. Bovendien is de cabine zorgvuldig ontworpen om de chauffeur optimaal comfort te bieden tijdens uitgebreide ritten. De geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen ontlasten de chauffeur en bevorderen een zuinigere rijstijl, wat bijdraagt aan ultieme uptime en een optimale Total Cost of Ownership (TCO).

Indrukwekkend exterieur

Met een indrukwekkend exterieur dat kracht en robuustheid uitstraalt, is de MAN TGX een symbool van vakmanschap. Zijn gestroomlijnde ontwerp en scherpe lijnen benadrukken de indrukwekkende prestaties die hij levert op de weg. De nieuwe cabines zijn niet alleen van buiten, maar ook van binnen gevuld met innovaties die het comfort en gemak van de bestuurder maximaliseren.

De MAN TGX kan naar wens worden uitgerust met het exclusieve digitale spiegelsysteem MAN OptiView. Dit systeem vervangt traditionele buitenspiegels door twee displays en vijf camera’s. Dit geeft de chauffeur de mogelijkheid om te kiezen uit diverse unieke zichtopties die blinde hoeken elimineren, het zicht verbeteren en bovenal de veiligheid van andere weggebruikers aanzienlijk verhogen.

MAN TGX

Vooruitstrevende veiligheid en assistentie

Met een scala aan innovatieve veiligheids- en assistentiesystemen tilt de MAN TGX niet alleen de veiligheid en het comfort van de chauffeur naar een hoger niveau, maar voorkomt ook onverwachte stilstand. Denk hierbij aan systemen zoals adaptive cruise control, lane departure warning, emergency brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Deze technologieën helpen de chauffeur om constant alert te blijven en snel te reageren op potentieel gevaarlijke situaties, waardoor ongelukken worden voorkomen en de productiviteit van het voertuig wordt gemaximaliseerd.

Krachtig én brandstofefficiënt

Efficiëntie is van cruciaal belang in de transportsector en de MAN TGX levert indrukwekkende prestaties op dit gebied. De MAN TGX biedt een breed scala aan motoropties, elk met verschillende trekkracht en vermogensniveaus. Hierdoor levert de TGX niet alleen krachtige prestaties, maar is deze ook doordacht ontworpen met een focus op brandstofefficiëntie.

Innovatieve hulpsystemen passen automatisch de rijstijl en snelheid aan om brandstof te besparen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook het comfort van de chauffeur verhoogt.

Daarnaast zorgt de optimale aerodynamica van de MAN TGX ervoor dat het brandstofverbruik tijdens het rijden wordt verminderd, vooral op langeafstandsroutes. Door gewichtsoptimalisatie is de aerodynamica van de MAN TGX aanzienlijk verbeterd, wat resulteert in minder brandstofverbruik.

Met behulp van deze innovaties bespaart de MAN TGX maar liefst 5% brandstof, waardoor het een uiterst efficiënte keuze is voor elke transportonderneming.

Wilt u meer informatie over de MAN TGX?

Het enthousiaste team van MANA Bedrijfswagens staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor al uw transportuitdagingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw vloot, het vinden van het juiste voertuig voor specifieke taken, of het bieden van advies over efficiëntie en kostenbesparing. Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

Met onze uitgebreide kennis van MAN-voertuigen en onze expertise in de transportsector, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Adviesgesprek

Ontdek hoe de MAN TGX perfect past bij uw bedrijfsbehoeften! Vraag een adviesgesprek aan met een van onze accountmanagers. MANA helpt u graag bij het vinden van de mobiliteits-oplossing die aansluit op uw wensen.

Offerte

Ontdek alle mogelijkheden van de MAN TGX voor uw bedrijf! Vraag nu een uitgebreide offerte aan en ontvang een gedetailleerd overzicht van configuratie-opties en aanpassingen.

Proefrit

Ervaar de kracht van de MAN TGX zelf! Vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de ultieme rijervaring met de MAN TGX. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met u op.