De nieuwe MAN TGM/TGL

De toonaangevende keuze voor stadsdistributie: De MAN TGM en MAN TGL stellen nieuwe standaarden
met hun verbluffende mix van stijl, capaciteit, efficiëntie en geavanceerde veiligheidssystemen.

MAN TGL

Topper in distributieverkeer

In de wereld van distributie, waar behendigheid, effectiviteit en comfort van vitaal belang zijn, staat de MAN TGL/TGM truck bovenaan. Deze veelzijdige MAN voertuigen zijn geoptimaliseerd voor uitmuntendheid in regionale en stedelijke distributie dankzij hun compacte ontwerp, indrukwekkende laadvermogen en ergonomische vormgeving.

Bovendien zijn de MAN TGM en TGL speciaal aangepast om het leven van de chauffeur in de stad zo makkelijk mogelijk te maken. Met een ergonomische instap, talrijke assistentiesystemen voor het drukke stadsverkeer en een cabine die comfort en gemak biedt.

De MAN TGM en TGL kunnen volledig worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Geniet van dezelfde ergonomie en comfort in de cabine als bij de zwaardere TGX modellen, inclusief de identieke MAN OptiView-functie voor optimaal zicht en gebruiksgemak.

MAN TGM/TGL

Nieuwe cabine

Met de eersteklas cabine van de MAN TGM en TGL geniet de chauffeur van ongeëvenaard comfort, of het nu gaat om langeafstandsritten of manoeuvreren in drukke stedelijke gebieden. Met een hoge leverdruk, hectisch stadsverkeer en frequente stops in gedachten heeft MAN de cockpit ontworpen voor minimale afleiding en maximale bedieningsgemak.

Belangrijke functies, zoals de transmissiebediening, zijn handig geplaatst op de stuurhendel voor optimale toegankelijkheid. De elektrische parkeerrem kan moeiteloos worden geactiveerd via een schakelaar naast het hoofddisplay of schakelt automatisch in.

Bovendien is de cockpit verlaagd en het dashboard zo ontworpen dat bestuurders altijd een volledig overzicht behouden. Dit vergroot niet alleen het zicht vanuit de cabine, maar ook naar de cabine toe, waardoor veiligheid en efficiëntie worden gemaximaliseerd.

MAN-TGM

Optimaal laadvermogen en veiligheid

Een lichtgewicht met een optimaal laadvermogen: de nieuwe MAN D08-motor is compacter dan zijn voorganger, maar biedt tegelijkertijd een verbeterde brandstofefficiëntie zonder concessies te doen aan prestaties. Hierdoor voldoet de D08 aan de strenge emissienormen van Euro 6D.

En veiligheid staat altijd voorop. De MAN TGM en MAN TGL zijn voorzien van geavanceerde hulpsystemen die chauffeurs ondersteunen. Lane-keeping assist, adaptive cruise control, MAN OptiView en noodremassistentie behoren tot de functies die helpen om ongelukken te voorkomen en de veiligheid van de chauffeur te vergroten. Deze systemen fungeren als extra paar ogen op de weg, waardoor u of uw medewerkers met vertrouwen de weg op kunnen.

Wilt u meer informatie over de MAN TGM / TGL?

Het enthousiaste team van MANA Bedrijfswagens staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor al uw transportuitdagingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw vloot, het vinden van het juiste voertuig voor specifieke taken, of het bieden van advies over efficiëntie en kostenbesparing. Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

Met onze uitgebreide kennis van MAN-voertuigen en onze expertise in de transportsector, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Adviesgesprek

Ontdek uw ideale distributiepartner met de MAN TGM/TGL. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze accountmanagers en laat MANA u begeleiden bij het vinden van de perfecte mobiliteitsoplossing.

Offerte

Ontdek de veelzijdigheid van de MAN TGM/TGL voor uw distributieverkeer. Vraag een uitgebreide offerte aan en ontvang een gedetailleerd overzicht van configuratie-opties en aanpassingen die perfect aansluiten bij uw bedrijf.

Proefrit

Ontdek de indrukwekkende prestaties van de MAN TGM/TGL zelf. Boek nu een proefrit en ervaar de wendbaarheid, efficiëntie en ergonomie van deze bedrijfswagens. Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op.