Maak kennis met onze collega's

Corné - Monteur Lichte Bedrijfswagens

“Je wordt gehoord, de lijntjes zijn hier kort”

Meester in Bedrijfswagens

Corné werkt als Monteur Lichte Bedrijfswagens en voert APK, beurten, onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit. Hij is vraagbaak voor zowel collega’s als klanten op het gebied van de lichte bedrijfswagens, iedereen weet Corné te vinden!

Leermeester Corné

Bij MANA bieden we leer-werkplekken voor leerlingen die zowel lichte als zware bedrijfsautotechniek vet vinden. Daarvoor is Corné de leermeester. Hij vindt het super leuk om zijn  kennis over te brengen  en ze warm te maken voor dit mooie vak! Het persoonlijke contact is wat MANA voor Corné een leuke werkgever maakt: “Je wordt gehoord, de lijntjes zijn kort”.

Taart als beloning

Klanten, die zó tevreden zijn met hetgeen wij doen, speciaal terug komen om dat te zeggen óf zelfs taart komen brengen, daar krijgt Corné energie van!

Toine - Parts Manager

“Mijn glas is altijd half vol, behalve mijn bierglas”

Onderdelen held

Toine is Parts Manager bij MANA Bedrijfswagens. Hij zorgt er met zijn collega’s voor dat de benodigde onderdelen voor de klussen en klanten iedere dag paraat liggen. Het zoeken én vinden van de pareltjes tussen de truckonderdelen, daar krijgt hij energie van!

Korte lijnen

De charme van het werken bij MANA Bedrijfswagens vindt Toine dat de lijntjes kort zijn en de club het werk van elkaar over kan nemen. Iedere dag werkt het team voor hetzelfde doel: de klus voor de klant klaren. “We hebben een leuk team in Tilburg!”. Met zijn positieve instelling maakt Toine van elke dag een feestje: “Mijn glas is altijd halfvol, behalve mijn bierglas”.

Diesel in het bloed

Door het diesel in zijn bloed en zijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar de techniek, blijft de vrachtwagenbranche voor Toine uitdagend.

Durf jij de uitdaging aan of wil je meer weten?

Heb je vragen over onze organisaties, onze vacatures of over werken bij MANA? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook! Neem direct contact op via 06-82655241 of stuur een mail naar j.faber@mana-bedrijfswagens.nl.

    CV

    Solicitatiebrief