Indrukwekkende aanwinst voor de vloot Eljo Exalto

Met trots heeft Eljo Exalto Transport & Opslag in Brakel hun nieuwste aanwinst, een MAN TGX 33.520 BL 6×4 GX zwaar-transport trekker, in gebruik genomen. Deze opvallende uitbreiding van hun wagenpark getuigt niet alleen van een streven naar vernieuwing, maar ook van de specifieke voorkeur van hun chauffeur, Kees van Maren, voor het merk MAN – en met succes!

Deze imposante trekker, geleverd door MANA Bedrijfswagens, zal door Eljo Exalto worden ingezet voor diverse transportdoeleinden, waaronder het vervoer van staal, staalconstructies en speciaal transport in combinatie met een Euro dieplader.

Deze specifieke trekker is volledig aangepast aan de wensen van de klant en beschikt deze over bijna alle mogelijke opties. Met zijn robuuste 6×4 configuratie is de trekker uitgerust met een indrukwekkende kastenwand achter de cabine en op maat gemaakte zijskirts. Extra verlichting, waaronder vier lampen in de grill en twee naast de lichtbak, is toegevoegd voor optimale functionaliteit. De op maat gemaakte zonneklep, uitgerust met een staande led-bak, draagt bij aan de indrukwekkende uitstraling van deze MAN TGX.

Het opvallende spuitwerk, perfect uitgevoerd in de kenmerkende huisstijl, is verzorgd door Dubbeldam Groep uit Schelluinen. Het aflevercentrum van MANA Bedrijfswagens in Tilburg heeft opnieuw bewezen uitstekend werk te leveren door de trekker volledig rijklaar te maken volgens de specifieke wensen van Eljo Exalto.

Namens het Team van MANA Bedrijfswagens willen we Eljo Exalto Transport & Opslag bedanken voor het vertrouwen en wensen we Kees van Maren vele veilige en prachtige kilometers toe met deze schitterende MAN.