Certificeringen

Bij MANA Bedrijfswagens streven wij naar continue verbetering van onze service, klanttevredenheid en kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen hebben wij verschillende certificeringen.

ISO 9001:2015

ISO 9001 is een internationale norm en bevat de eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem waarmee wij, van MANA Bedrijfswagens, de voornaamste bedrijfsprocessen dusdanig in hebben gericht zodat beheersing en verbetering van onze diensten continu plaatsvindt. Hiermee waarborgen wij tevens dat we blijven voldoen aan de eisen van de klanten en aan de wet- en regelgeving. Op deze manier streven wij als bedrijf naar een continue verbetering van onze service.

AMTeK

Veiligheid, betrouwbaarheid en inzetbaarheid van uw voertuigen zijn voor ons van groot belang. Om dit te waarborgen zijn wij AMTeK gecertificeerd. Onze laadklepkeurmeesters worden jaarlijks getraind door ABOMA waardoor wij op verantwoorde wijze uw laadklepkeuring kunnen verzorgen. Wel zo efficiënt!

APK (RDW erkend)

Alle vestigingen van MANA zijn RDW-erkend waardoor wij Apk-keuringen mogen uitvoeren. Een Apk-keuring is in Europa wettelijk verplicht ter bevordering van verkeersveiligheid en bescherming van het milieu.

Erkend Duurzaam

Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke specialisten. Erkend Duurzaam is 100 procent objectief en hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid.

Erkend Inbouwer

Wij voldoen aan de Erkenningsregeling voor het inbouwen van KIWA SCM goedgekeurde beveiligingssystemen. Tevens keuren wij alarmen volgens de KIWA SCM voorgeschreven regelingen en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en leiden actief leerlingen en stagiaires op. Wij bieden mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij ons intern. We bieden:

  • De student een goede en veilige werkplek die aansluit bij desbetreffende opleiding. De student krijgt bij ons de ruimte het beroep uit te oefenen met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  • Een leermeester/praktijkbegeleider weet bij ons welke eisen de opleiding kent en is in staat de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Hiervoor maken wij tijd en ruimte en stellen wij middelen beschikbaar.

Wij hebben goede contacten met de Truck Academies in onze regio’s. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de Truck Academy en truckdealers wordt de kwaliteit van het opleidingsplan gewaarborgd.