Volkswagen Bedrijfswagenservice

Uw bedrijfswagen in optimale conditie

Kundig en regelmatig onderhoud van uw Volkswagen Bedrijfswagen is essentieel om veilig op de weg te blijven en zonder problemen van A naar B te komen. Zo blijft het voertuig motorisch en op andere vlakken in optimale conditie. Bovendien wordt de eventuele inruilwaarde verhoogd.

Onze vestigingen in Den Bosch en Tilburg zijn Volkswagen Servicepartner. Dat betekent dat u voor onderhoud, service en APK aan uw bedrijfswagen bij ons terecht kunt. We dragen zorg dat uw voertuig in optimale conditie verkeert en de eventuele inruilwaarde wordt verhoogd.

MANA Bedrijfswagens - VW service

Altijd rijden met de 7 Servicebeloften

Als ondernemer kunt u rekenen op onze service geheel volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Hiermee staat uw bedrijfsvoering nooit stil. De kwaliteit van Volkswagen staat daarvoor garant. Bij MANA Bedrijfswagens staan wij altijd voor u klaar.

Gratis pechhulp. Dag en nacht

Staat u met pech in Nederland? Met de 24u-service helpen wij u zo weer op weg. Indien uw bedrijfswagen niet snel te repareren is, regelen wij vervangend vervoer.

Hoe het werkt?

  1. Plan online, telefonisch of aan de balie uw afspraak
  2. U brengt, of wij halen uw bedrijfswagen voor de Long Life onderhoudsservice
  3. De onderhoudsservice wordt uitgevoerd
  4. U haalt uw bedrijfswagen op of u brengt hem terug op het afgesproken tijdstip

Volkswagen

Werkplaats afspraak maken

    Maak uw afspraak gemakkelijk en snel online. Wanneer de afspraak ingepland staat, ontvangt u een bevestiging per mail. Bij vragen of wijziging van de afspraak neemt de servicemanager van de geselecteerde vestiging zo snel mogelijk contact met u op.