Volkswagen Bedrijfswagenservice

Jouw bedrijfswagen in optimale conditie

Kundig en regelmatig onderhoud van jouw VW bedrijfswagen is essentieel om veilig op de weg te blijven en zonder problemen van A naar B te komen. Zo blijft jouw bedrijfswagen motorisch en op andere vlakken in optimale conditie én verhoog je bovendien de eventuele inruilwaarde.

Onze vestigingen in Den Bosch en Tilburg zijn Volkswagen Servicepartner. Dat betekent dat u voor onderhoud, service en apk aan uw bedrijfswagen bij ons terecht kunt. We dragen zorg dat uw voertuig in optimale conditie verkeert en de eventuele inruilwaarde wordt verhoogd.

MANA Bedrijfswagens - VW service

Altijd rijden met de 7 Servicebeloften

Als ondernemer kunt u rekenen op onze service geheel volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Hiermee staat uw bedrijfsvoering nooit stil. De kwaliteit van Volkswagen staat daarvoor garant. Bij MANA Bedrijfswagens staan wij altijd voor u klaar.

Gratis pechhulp. Dag en nacht

Staat u met pech in Nederland? Met de 24u-service helpen wij u zo weer op weg. Indien uw bedrijfswagen niet snel te repareren is, regelen wij vervangend vervoer.

Hoe het werkt?

  1. Plan online, telefonisch of aan de balie uw afspraak
  2. U brengt, of wij halen uw bedrijfswagen voor de Long Life onderhoudsservice
  3. De onderhoudsservice worden uitgevoerd
  4. U haalt uw bedrijfswagen op of u brengt hem terug op het afgesproken tijdstip

Volkswagen

Werkplaats afspraak maken

    Maak online uw afspraak, onze servicemanagers nemen zo snel mogelijk contact met u op bij vragen of wijzing van de afspraak. Wanneer de afspraak bevestigd is krijgt een u per e-mail een bevestiging.