Jouw carrière bij MANA

Werken bij MANA? Bedrijfsautotechniek is een mooi, dynamisch vak en bovendien hard nodig in de transportwereld. Het is een vak dat gepassioneerde beoefenaars verdiend! Met regelmaat zijn wij op zoek naar technische collega’s die dagelijks met ons de uitdaging aan willen gaan om de klant weer de weg op te helpen. Heb jij ‘ons DNA’: je bent ambitieus, wil graag in alles de beste zijn, kiest voor kwaliteit en hebt een no-nonsense mentaliteit. Dan ga jij je bij ons thuis voelen!

Waarom werken bij MANA

Voel jij je thuis in een gezellig en hardwerkend team, heb je een gezonde dosis humor en krijg jij energie van een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is? Dan voel je je hier waarschijnlijk als een vis in het water. We werken hard en dat doen we in een gemoedelijk, persoonlijke werksfeer waar de communicatielijnen kort en duidelijk zijn. Zo werken wij bij MANA!

Durf jij de uitdaging aan of wil je meer weten?

Heb je vragen over onze organisatie, vacatures of over werken bij MANA? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook! Neem direct contact op via 06-82655241 of stuur een mail naar j.faber@mana-bedrijfswagens.nl.

    CV

    Solicitatiebrief