MAN eTrucks - de elektrische vrachtwagens van MAN

De MAN eTrucks zijn volledig elektrische trucks met door MAN ontwikkelde motoren en accu's. Deze eTrucks banen de weg naar een groenere toekomst en vertegenwoordigen 100% MAN-kwaliteit: ze zijn betrouwbaar, efficiënt en innovatief, en zijn ontworpen met zowel de chauffeur als de ondernemer in gedachten.

Actieradius en oplaadmogelijkheden

De MAN eTruck onderscheidt zich door zijn indrukwekkende actieradius en geavanceerde aerodynamische ontwerp. Met een focus op stroomlijnvormen wordt de luchtweerstand aanzienlijk verminderd, wat leidt tot verbeterde efficiëntie en minder energieverbruik, en daardoor een grotere actieradius.

Veilig en snel laden is essentieel voor het optimaal functioneren van de eTruck. Daarom bieden wij advies over laadmogelijkheden en werken we samen met partners aan een high-performance laadnetwerk in Europa. Dankzij het nieuwe, krachtigere Megawatt Charging System (MCS) zijn de laadtijden korter, wat resulteert in verhoogde uptime.

Ons intelligente en verbonden MAN eMobility-ecosysteem biedt digitale oplossingen die uw dagelijkse werkzaamheden ondersteunen. MAN SmartRoute vereenvoudigt de routeplanning voor de nieuwe eTruck en vergroot het vertrouwen in de elektrische actieradius, zodat u met zekerheid en efficiëntie uw routes kunt afleggen.

Zero-emissie

De nieuwe MAN eTrucks zijn een baanbrekende stap richting duurzaamheid en een innovatieve keuze voor efficiënt vrachtvervoer. Met een geavanceerd eMobility-ecosysteem, geoptimaliseerde actieradius en slimme laadoplossingen, bieden deze vrachtwagens een veelbelovende toekomst voor de transportsector.

MAN Bedrijfswagens staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar groenere en duurzamere transportoplossingen, waarbij efficiëntie en milieuvriendelijkheid hand in hand gaan. Onze eTrucks combineren toonaangevende technologie met het vertrouwde MAN-kwaliteitsniveau, waardoor u kunt rekenen op betrouwbare prestaties en lagere operationele kosten.

Door te kiezen voor MAN eTrucks investeert u niet alleen in uw bedrijf, maar ook in een schonere wereld. Onze experts helpen u graag met het plannen en implementeren van uw transitie naar zero-emissie transport. Samen zetten we de stap naar een duurzame toekomst, met oplossingen die perfect aansluiten op uw bedrijfsbehoeften.

Uitvoeringen elektrische MAN trucks

MAN eTGX

Ervaar de toekomst van het langeafstandsverkeer met de MAN eTGX. Deze innovatieve truck legt moeiteloos een dagelijkse afstand van wel 800 km af, wat hem ideaal maakt voor lange ritten. Ontworpen voor maximaal comfort en uitzonderlijke efficiëntie, zet de MAN eTGX een nieuwe standaard in duurzaam transport.

MAN eTGS

Maak kennis met de MAN eTGS, de nieuwe maatstaf voor distributieverkeer. Deze sterke en veelzijdige truck biedt een stille en nauwkeurige rijervaring, perfect voor stedelijke leveringen en korte afstanden. Met de MAN eTGS kiest u voor kracht, precisie en duurzaamheid in één pakket.

Toepassingen

De MAN eTruck is beschikbaar in diverse chassisconfiguraties om aan al uw transportbehoeften te voldoen. Of u nu kiest voor een solo voertuig, een trekker met oplegger, blad- of luchtvering, u profiteert altijd van de vertrouwde MAN-cabines en een breed scala aan opbouwmogelijkheden.

Met de flexibele en robuuste ePTO en mPTO aandrijvingsopties biedt de MAN eTruck ongeëvenaarde veelzijdigheid en prestaties voor elke taak. Of het nu gaat om stedelijke distributie, regionale leveringen of langeafstandsvervoer, de eTruck kan worden aangepast aan uw specifieke vereisten en operationele omgeving.

Bovendien zijn de MAN eTrucks ontworpen met het oog op maximale efficiëntie en comfort voor de chauffeur. Dankzij geavanceerde technologieën en ergonomisch ontworpen cabines bieden ze een uitstekende rijervaring, zelfs tijdens lange reizen.

Met de MAN eTruck investeert u niet alleen in milieuvriendelijk transport, maar ook in flexibiliteit, betrouwbaarheid en prestaties op maat van uw bedrijf. Ongeacht de uitdagingen waar u voor staat, de MAN eTruck staat klaar om ze aan te gaan.

Indrukwekkend exterieur

Het exterieur van de MAN elektrische vrachtwagen is niet alleen indrukwekkend, maar ook een perfecte samensmelting van functionaliteit en stijl. Het design belichaamt de vertrouwde MAN-kwaliteit met een vleugje moderne flair. Met een focus op eenvoudige elegantie bieden onze eTrucks een esthetiek die zowel tijdloos als eigentijds is.

Bij MAN begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, daarom bieden we verschillende cabineconfiguraties voor onze eTrucks. Of u nu op zoek bent naar een compacte cabine voor stedelijke distributie of een ruime cabine voor langeafstandsvervoer, we hebben de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Of het nu gaat om de gestroomlijnde lijnen, de robuuste constructie of de doordachte details, het exterieur van de MAN elektrische vrachtwagen is ontworpen om zowel visueel als functioneel te imponeren. Welkom in de toekomst van transport, waar stijl en efficiëntie samenkomen in perfecte harmonie.

Optimaal interieur

Het interieurdesign van de MAN eTruck is zorgvuldig ontworpen om een aangename en functionele omgeving voor chauffeurs te creëren. Hoogwaardige materialen en een ergonomische indeling zorgen voor een comfortabele en aantrekkelijke ruimte die voldoet aan de hoogste standaarden.

De digitale cockpit is uitgerust met een vernieuwd 12,3-inch kleurendisplay met hoge resolutie. Hierop worden snelheid, waarschuwingen, navigatie en radio duidelijk weergegeven. Het dashboard is gebruiksvriendelijk en intuïtief, zodat de chauffeur zich volledig op de weg kan concentreren.

Daarnaast beschikt de MAN eTruck over het geavanceerde digitale camerasysteem OptiView. Dit systeem biedt uitstekend zicht rondom het voertuig en vermindert dode hoeken, wat de veiligheid verhoogt en het werk van de chauffeur vergemakkelijkt.

Diverse cabineconfiguraties

Wilt u meer informatie over de MAN eTrucks?

Het enthousiaste team van MANA Bedrijfswagens staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor al uw transportuitdagingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw vloot, het vinden van het juiste voertuig voor specifieke taken, of het bieden van advies over efficiëntie en kostenbesparing. Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

Met onze uitgebreide kennis van MAN-voertuigen en onze expertise in de transportsector, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Adviesgesprek

Ontdek hoe de MAN eTrucks perfect passen bij uw bedrijfsbehoeften! Vraag een adviesgesprek aan met een van onze accountmanagers. MANA helpt u graag bij het vinden van de mobiliteits-oplossing die aansluit op uw wensen.

Offerte

Ontdek alle mogelijkheden van de MAN Trucks voor uw bedrijf! Vraag nu een uitgebreide offerte aan en ontvang een gedetailleerd overzicht van configuratie-opties en aanpassingen.

Proefrit

Ervaar de kracht van de MAN eTrucks zelf! Vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de ultieme rijervaring met de MAN eTrucks. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met u op.