All Rent Autoverhuur breidt wagenpark uit met twee nieuwe MAN TGE bakwagens

Breda, 3 juli 2024 – All Rent Autoverhuur in Breda heeft onlangs haar wagenpark uitgebreid met twee gloednieuwe MAN TGE bakwagens, aangeschaft bij MANA Bedrijfswagens vestiging Breda. Met deze investering onderstreept All Rent haar commitment aan flexibiliteit en hoogwaardige dienstverlening voor haar klanten.

“Bij All Rent begrijpen we het belang van flexibel en betrouwbaar vervoer, vooral in ad hoc situaties” zegt Niels Pannekoek, woordvoerder van All Rent. “Onze klanten kunnen 24/7 op ons rekenen, of het nu gaat om vervangend vervoer of de aflevering van huurauto’s op locatie.”

Premium rijervaring
Als lokale autoverhuurder biedt All Rent een groot assortiment aan voertuigen met een grijs kenteken, variërend van 3 m³ tot maar liefst 42 m³. Deze uitbreiding met de nieuwe MAN TGE bakwagens versterkt de capaciteit en diversiteit van hun vloot, wat klanten nog meer keuzevrijheid geeft. “Onze klanten hechten veel waarde aan premium rijden en de MAN TGE past perfect bij die wens,” voegt Niels Pannekoek toe.  De MAN TGE is een perfecte keuze omdat deze leverbaar is in alle soorten en op maat voor de ondernemer wordt opgebouwd en ingericht. Het nieuwe model, genaamd MAN TGE Next Level, is voorzien van de nieuwste veiligheidstechnieken en is volledig digitaal. De eerste exemplaren worden verwacht in juni 2024 en zijn dit jaar nog leverbaar zonder de komende BPM-verhoging.

Nieuwe locatie en diensten
Naast de uitbreiding van het wagenpark heeft All Rent recentelijk een nieuwe locatie geopend, compleet met een eigen wasstraat. Hierdoor kunnen de huurauto’s altijd in topconditie worden afgeleverd. Bovendien biedt All Rent nu ook diensten zoals autoglasreparaties en -vervangingen ter plaatse en beheer van wagenparken voor leasemaatschappijen via Fleetport.

“Deze investeringen en uitbreidingen maken het mogelijk om nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten” aldus Niels Pannekoek. “Of het nu gaat om korte termijnverhuur of langdurige leaseoplossingen, wij staan klaar om te helpen.”

Vervangend vervoer bij MANA
MANA Bedrijfswagens, de specialist in bedrijfswagens in Zuid-West-Nederland, werkt samen met All Rent als voorkeursleverancier voor vervangend vervoer. “Wanneer onze MANA klanten hun bedrijfswagens voor onderhoud bij ons brengen, zorgen wij ervoor dat ze met vervangend vervoer van All Rent snel weer op weg kunnen. Dankzij de uitstekende samenwerking met All Rent kunnen we snel en efficiënt vervangend vervoer regelen, zodat onze klanten hun werkzaamheden zonder onderbreking kunnen voortzetten,” aldus Sander Hiense.

Met de recente toevoeging van de MAN TGE bakwagens blijft All Rent toonaangevend in de regio Breda en zet het bedrijf een nieuwe standaard in klantgerichte mobiliteitsoplossingen.

Wilt u meer informatie over de MAN TGE?

Het enthousiaste team van MANA Bedrijfswagens staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor al uw transportuitdagingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw vloot, het vinden van het juiste voertuig voor specifieke taken, of het bieden van advies over efficiëntie en kostenbesparing. Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

Met onze uitgebreide kennis van MAN-voertuigen en onze expertise in de transportsector, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Adviesgesprek

Ontdek hoe de MAN TGE perfect past bij uw bedrijfsbehoeften! Vraag een adviesgesprek aan met een van onze accountmanagers. MANA helpt u graag bij het vinden van de mobiliteits-oplossing die aansluit op uw wensen.

Offerte

Ontdek alle mogelijkheden van de MAN TGE voor uw bedrijf! Vraag nu een uitgebreide offerte aan en ontvang een gedetailleerd overzicht van configuratie-opties en aanpassingen.

Proefrit

Ervaar de kracht van de MAN TGE zelf! Vraag vandaag nog een proefrit aan en ontdek de ultieme rijervaring met de MAN TGE. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met u op.