MANA breid uit!

Binnenkort opent MANA Bedrijfswagens de deuren van een indrukwekkende nieuwe showroom en hypermoderne werkplaats, gelegen aan Bredaseweg 223 in Roosendaal.

Alle merken bedrijfswagens

De uitbreiding omvat de groei van zowel de afdeling MANA Used, met een ruime collectie gebruikte trucks en lichte bedrijfswagens, als de aftersalesactiviteiten. Met deze uitbreiding kunnen we het aanbod van jong gebruikte occasions vergroten, als onze dienstverlening versterken.

MANA_Showroom  MANA_Showroom

Hypermoderne werkplaats

In hetzelfde pand wordt tevens een moderne werkplaats gevestigd om het onderhoud aan lichte bedrijfswagens verder uit te breiden. Dit stelt ons in staat om een nog breder scala aan klanten te bedienen met onze uitgebreide werkplaatsservice. Vanzelfsprekend blijft de huidige MAN Truckwerkplaats aan de Bredaseweg 221 in Roosendaal na de uitbreiding ook volledig operationeel.

MANA_Werkplaats  MANA_Werkplaats

Opening!

De verbouwingswerkzaamheden zijn in volle gang. We streven ernaar om over enkele weken de nieuwe werkplaats in gebruik te nemen en na de zomer onze showroomdeuren te openen! Voor de laatste updates en details over de verbouwing en de naderende opening, volg onze website en socials.

www.mana-bedrijfswagens.nl en www.mana-used.nl