HOOK IT UP!

HOOK IT UP!

MANA Bedrijfswagens is verheugd om aan te kondigen dat we onze dienstverlening hebben uitgebreid met een gloednieuwe afdeling: Aanhangwagens.

Als toonaangevende leverancier van bedrijfswagens begrijpen we dat mobiliteit meer is dan alleen de bestelwagen die u rijdt. Daarom hebben we ons aanbod uitgebreid en kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor uw aanhanger!

De perfecte match
MANA Bedrijfswagens is officieel dealer van het merk Eduard Aanhangwagens. Met Eduard Aanhangwagens krijgt u dezelfde hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid – precies zoals u gewend bent van MANA. Voor ieder transport is er een passende oplossing.

Maatwerk
Bij onze MANA vestiging in Roosendaal hebben we binnenkort een ruim assortiment aanhangwagens op voorraad. Tevens heeft u hier de mogelijkheid om samen met onze adviseur uw aanhangwagen geheel naar wens te configureren op basis van uw specifieke behoeften.

Altijd klaar voor de klus!
Of het nu gaat om bouwmaterialen, machines of andere goederen, met een Eduard aanhangwagen achter uw MANA-bedrijfswagen, bent u altijd klaar voor de klus!