Actie op het strand met World of Drinks!

World of Drinks is dé drankengroothandel van Zeeland en West-Brabant. Dagelijks bevoorraden ze met hun MAN’s Trucks de Zeeuwse strandpaviljoens. En hoe cool… wij van MANA Bedrijfswagens mochten meerijden over het strand in hun nieuwe MAN!

World of Drinks is begonnen als klein drankenwinkeltje en de afgelopen 27 jaar uitgegroeid tot de grootste drankengroothandel van Zeeland. Met hun team van 50 medewerkers bedienen ze hun horecaklanten van Cadzand tot aan Ouddorp en in West-Brabant tot aan Roosendaal. Alles gebeurt in eigen beheer.

Met 3 splinternieuwe 26 Tons sterke MAN TGS26.400 6×2-4 BL Trucks, uitgevoerd met 400 PK, Euro 6 dieselmotoren en OptiView, is World of Drinks helemaal klaar voor hun hoogseizoen: de zomer! 2 Trucks zijn voorzien van een vangmuil, waardoor het mogelijk is om bij grote evenementen een aanhanger achter de truck te plaatsen.

Da’s andere koek!
Carlo Paardekooper is bij World of Drinks verantwoordelijk voor het wagenpark van totaal 8 MAN Trucks en neemt ons mee het strand in één van hun MAN 4×4 Trucks. Hij laat zien wat er allemaal bij komt kijken om met een vrachtwagen de strandpaviljoens te bevoorraden.

Juist deze krachtige MAN vrachtwagens zijn uitermate geschikt voor het heftige strandwerk! Daarnaast zijn de laadbakken verstevigd met vijf rijen stutpalen, versterkte kopschotten en zijkanten zodat de zware rolcontainers netjes op hun plek blijven staan. De drankladingen wegen wel 10 Ton en het rijden op het strand tordeert, dus alles moet beresterk zijn!

En hoe fijn… MANA Bedrijfswagens Vestiging Goes is altijd in de buurt, aldus World of Drinks, en dat is een MUST in het hoogseizoen!

Wij zeggen: Laat de zomer maar komen! Met hopelijk heel veel dorstig weer!