Service & diensten

Het is onze missie lokale klanten te voorzien van passend advies, snelle service en betrouwbaar onderhoud. Wij hebben alles in huis zodat u snel en goed op weg kan. Van onderhoud, reparatie tot diverse keuringen en support.

Bedrijfswagenmonteur MANA

Reparatie & onderhoud

Uw MAN truck regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Ons team van vakmensen is altijd en overal inzetbaar. Op alle werkzaamheden en op de originele MAN onderdelen die vervangen worden, ontvangt u wereldwijd 2 jaar garantie.

Parts

Met originele MAN onderdelen gaat u met de beste kwaliteit de weg op. Deze onderdelen worden volgens de MAN richtlijnen en strikte kwaliteitsnormen geproduceerd en nauwgezet gecontroleerd. Betrouwbaarheid en rendement zijn gewaarborgd.

MAN 24/7 Pechhulp

Met MAN Mobile24 staan er 24 uur per dag, 7 dagen in de week vakmensen voor u klaar. Niet alleen in onze regio kunt u bij het service netwerk terecht, maar ook internationaal. Met 1200 servicelocaties is er altijd snel een servicewagen ter plaatse.

Volkswagen Bedrijfswagen service

Volkswagen Bedrijfswagen Service

Onze vestigingen in Den Bosch en Tilburg zijn Volkswagen Servicepartner. Dat betekent dat u voor onderhoud, service en APK aan uw bedrijfswagen bij ons terecht kunt. We dragen zorg dat uw voertuig in optimale conditie verkeert en de eventuele inruilwaarde wordt verhoogd.

Keuringen

MANA Bedrijfswagens is gecertificeerd om verschillende periode keuringen uit te voeren. Denk hierbij aan: APK-keuringen, LPK-keuringen, alarmkeuringen en tachograaf metingen voor al uw voertuigen. Ook voor de APK aan uw trailer of aanhanger kunt u bij ons terecht.

Trotse trailerpartner

Naast onderhoud aan uw truck verzorgen wij alle voorkomende reparaties en onderhoud aan uw trailer, aanhanger of het getrokken materieel. Daarbij kunt u ook voor een APK beurt hieraan bij ons terecht. Wij gebruiken én verkopen originele onderdelen, dus kwaliteit blijft gewaarborgd.

Kortom, alles in één keer geregeld, onder één dak. Wij zijn dan ook uw trotse, officiële Trailerpartner in Zuid-West-Nederland!

Support

Om de concurrentie een stap voor te blijven, moet u eerst een voorsprong hebben. Daarvoor heeft u in de eerste plaats voertuigen nodig die zuinig zijn in verbruik, zoals de voertuigen van MAN. Met de verschillende dienstverleningen van MAN kunt u het management van uw wagenpark verder optimaliseren.

RIO Box – de intelligente verbinding tussen telecommunicatie en informatie

Communicatie – Toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen

ProfiDrive – Code 95-chauffeurstrainingen voor veilig en economisch rijden

FleetManagement – Dienstverlening rondom wagenparkmanagement