MANA Bedrijfswagens, de nieuwe naam van Thieu van Dorst

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heet vanaf 1 januari 2021 MANA Bedrijfswagens. Met vestigingen in Brabant en Zeeland is het bedrijf klaar voor de toekomst. 5 vestigingen, 1 team, 1 bedrijf!

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heet vanaf 1 januari 2021 MANA Bedrijfswagens. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een nog grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering in de markt. Met vestigingen in Brabant en Zeeland is het bedrijf klaar voor de toekomst. 5 vestigingen, 1 team, 1 bedrijf!

“Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. Onze ambities reiken verder dan het beeld dat men nu vaak nog van ons heeft”, aldus algemeen directeur Fred van der Heijden. “Om verder te kunnen bouwen aan de merkwaarde, is voor een herkenbare en krachtige naam gekozen. Met een knipoog naar het merk MAN, wat onze organisatie al vanaf de oprichting in de jaren ’80 met enthousiasme vertegenwoordigt. De nieuwe naam symboliseert kracht, energie, respect, prestige en een tikkeltje magie, en dat is precies waar wij voor staan. MANA!”.

MANA Bedrijfswagens is gevestigd in Breda, Den Bosch, Goes, Roosendaal en Tilburg en telt ca. 90 medewerkers. Het bedrijf is dealer van MAN Bedrijfswagens en verkoopt en levert nieuwe en jong gebruikte trucks en bedrijfswagens. Daarnaast is MANA Bedrijfswagens Volkswagen Service Partner. De onderneming is sinds januari 2020 in handen van Fred van der Heijden en meer dan ooit klaar voor de toekomst.

 


Directeur Fred van der Heijden bij MAN TGX met het nieuwe MANA logo