De MAN TGS - De nummer 1 in de bouw

Dankzij de voortdurende innovatie, verbeterde efficiëntie, ongeëvenaard comfort en geavanceerde digitalisering
is de MAN TGS een essentieel voertuig geworden voor zowel de bouwsector als nationale distributie.

MAN TGS

Voor elke uitdaging

Voor elke uitdaging biedt de MAN TGS de ideale oplossing. Als de onbetwiste krachtpatser op de bouwplaats en een betrouwbare partner in het distributievervoer, is deze serie voertuigen ontwikkeld om te excelleren in zwaar transport, ruige terreinen en de meest uitdagende omstandigheden.

Het exterieur van de MAN TGS straalt robuustheid en functionaliteit uit, waarbij geen compromis wordt gesloten op het gebied van stijl en comfort. Met doordachte details en ontwerpelementen die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende sectoren, bieden de cabines een ergonomische en praktische werkomgeving voor chauffeurs, ongeacht de omstandigheden waarin ze zich bevinden.

MAN TGS

De veilige krachtpatser

De MAN TGS staat bekend als de onbetwiste krachtpatser in de wereld van bouwvoertuigen. Ontwikkeld met de meest veeleisende taken in het achterhoofd, is de MAN TGS ontworpen om de uitdagingen van de bouwsector met gemak aan te kunnen. Dankzij diverse configuraties kunnen deze bouwvoertuigen worden afgestemd op uw specifieke behoeften, of het nu gaat om het vervoeren van zware ladingen over ruig terrein of het leveren van materialen.

In de bouwsector is veiligheid van het grootste belang. Daarom is de MAN TGS voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen die zowel de chauffeur als het voertuig beschermen, zowel op de bouwplaats als op de weg.

De krachtige en zuinige motoren van de MAN TGS zijn ontwikkeld om maximale prestaties te leveren met een minimaal brandstofverbruik. Dankzij het relatief lage gewicht van het voertuig en het hoge laadvermogen wordt de efficiëntie van de truck nog verder geoptimaliseerd.

De MAN TGS: Voor elk terrein

Met zijn robuuste constructie en geavanceerde hydrostatische of mechanische aandrijving op meerdere wielen, navigeert de MAN TGS moeiteloos door uitdagende offroad omstandigheden. Deze veelzijdige krachtpatser excelleert niet alleen als bouwvoertuig, maar schittert ook in zwaar transport en distributieverkeer.

Door de focus op een lichtgewicht ontwerp van de onderdelen, geniet de MAN TGS van een extra laadvermogen. Met indrukwekkende trekkracht en krachtige motoren is deze serie voertuigen uitgerust om zelfs de zwaarste lasten met gemak te verplaatsen. Ongeacht het terrein, de MAN TGS staat klaar om de klus te klaren met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties.

Wilt u meer informatie over de MAN TGS?

Het enthousiaste team van MANA Bedrijfswagens staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor al uw transportuitdagingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw vloot, het vinden van het juiste voertuig voor specifieke taken, of het bieden van advies over efficiëntie en kostenbesparing. Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

Met onze uitgebreide kennis van MAN-voertuigen en onze expertise in de transportsector, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Adviesgesprek

Ontdek de ideale partner voor uw bouw- of distributiebehoeften met de MAN TGS. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze accountmanagers en laat MANA u begeleiden bij het vinden van de perfecte mobiliteitsoplossing.

Offerte

Ontdek de veelzijdigheid van de MAN TGS voor zowel bouwprojecten als distributieverkeer. Vraag een offerte aan en ontvang een gedetailleerd overzicht van de configuratie-opties en aanpassingen die perfect aansluiten bij uw wensen.

Proefrit

Ervaar de ongeëvenaarde kracht van de MAN TGS door zelf achter het stuur te kruipen. Reserveer nu uw proefrit en ontdek de innovatie, efficiëntie en comfort van deze bedrijfswagens. Plan uw proefrit en ervaar zelf de betrouwbaarheid van de MAN TGS.

Downloads