MAN Trucks

Bekijk hier onze MAN Trucks in één overzicht. In welke branche u ook actief bent – van nationaal en internationaal transport tot distributieverkeer en de bouw - MAN Trucks maken uw werk eenvoudiger. Ze bieden de exacte functies en slimme oplossingen die in uw branche van belang zijn. Dát maakt het verschil!

Bij MANA Bedrijfswagens kan elke truck geheel worden aangepast aan uw wensen. Zo kunt u zelf de inbouw van bedrijfswageninrichting, dubbele cabines, carrosseriebouw en accessoires bepalen. Alles om met een zo goed mogelijk gevoel de weg op te gaan.

MAN TGL

Een multitalent dat bij regionaal gebruik net zo goed voor de dag komt als in de bouw of in het distributieverkeer. De MAN TGL beschikt over een korte wielbasis, wat resulteert in een grote wendbaarheid. Welke eisen u ook stelt, de nieuwe MAN TGL is heel precies aan te passen aan uw specifieke wensen.

MAN TGM

De MAN TGM is bij uitstek geschikt voor het middelzware tractie- en distributieverkeer. De ergonomie begint al bij het instappen. Uitgerust met een geoptimaliseerde aandrijvingsstang, zorgt hij er niet alleen voor dat u comfortabel onderweg bent, maar ook zuinig. Daarnaast is alles in één blikveld zichtbaar in de TGM. Bovendien is er van de TGM een volledig elektrische variant verkrijgbaar: de eTGM. 

MAN TGX

Voor iedereen die succesvol wil opereren binnen het internationale transport is efficiëntie het sleutelwoord. De MAN TGX is zó ontwikkeld dat de bedrijfskosten voor de ondernemer zo laag mogelijk blijven. In de praktijk betekent dit een lager bandstofverbruik, lagere reparatie- en onderhoudskosten en een hogere uptime. Ook aan het comfort is gedacht met een eersteklas cabine. De MAN TGX is niet voor niets uitgeroepen tot ‘’International Truck of the Year 2021’’.

MAN TGX Individual Lion S

Design dat indruk maakt! Het exclusieve exterieur van de MAN TGX Individual Lion S valt op met stijlvolle hoogglansmaterialen, rood geaccentueerde lijnen en sportieve carbonelementen. Stap in en ervaar een combinatie van adembenemend design en uitstekend rijcomfort, in een vrachtwagen die het truckershart sneller doet kloppen.

MAN TGS

De MAN TGS is een veelzijdige truck die perfect afgestemd is op industrieel gebruik. Deze alleskunner is uitzonderlijk flexibel: op het bouwterrein, voor zwaar- en distributietransport, regionaal verkeer of als specialist met een moeilijke missie.