MANA Bedrijfswagens onthult de MAN TGX Eyecatcher met op maat gemaakte verlichting

Een unieke samenwerking resulterend in een verbluffende showcase truck!

MANA Bedrijfswagens heeft in de loop naar het recente Mega Trucks Festival een fenomenale samenwerking gerealiseerd die heeft geleid tot de onthulling van deze adembenemende MAN TGX. Deze Beauty, ontstaan uit een nauwe samenwerking met vooraanstaande namen in de industrie – TRALERT®, Bulthuis Truck- en Traileronderdelen en Bolt-On Solutions – markeert een nieuwe standaard in truckinnovatie.

Wat maakt deze MAN TGX zo uniek?
Deze opvallende MAN truck is niet alleen een staaltje technische perfectie. De Panther Schwarz metallic lak en de indrukwekkende opbouw van TRALERT® LED-verlichting, samen met de Bolt-On carrosseriedelen, maken deze MAN TGX een unieke verschijning.

Een samenwerking gebaseerd op kwaliteit en veiligheid
Bij MANA Bedrijfswagens ligt de focus op veiligheid, kwaliteit en service.
Het motto van Tralert ‘Better Light – Work Safer’ sluit naadloos aan op onze waarden. Tralert, als Europese importeur en producent van exclusieve LED voertuigverlichting, staat bekend om hun hoogwaardige assortiment, uitmuntende service en deskundige technische ondersteuning. Voor deze MANA Eyecatcher is gekozen voor de montage van High End voertuigverlichting.
Bolt-On Solutions staat garant voor het creëren van fraaie, veilige en gebruiksvriendelijke trucks door hoogwaardige kant-en-klare carrosseriedelen te leveren. De traanplaat vlonder, chassisskirts, slangenrek en achterbumper zijn door hen geleverd en vormen essentiële elementen die het uiterlijk, veiligheid en het gemak van deze MAN truck aanzienlijk versterken.

Waarom LED?
Deze stoere MAN TGX is uitgerust met 10 stuks Ypsilon Series 9LED verstralers van Tralert. Deze verstralers, voorzien van duo-color dagrijverlichting, bieden een krachtige lichtopbrengst en verbeteren het zicht voor de chauffeur. De geïntegreerde amberflitsers met opvallende patronen waarschuwt medeweggebruikers tijdig wanneer nodig. De Tralert verstralers, strategisch geplaatst op de dakbeugel en in de grill, geven de truck een imposante uitstraling. Bovendien zorgen de geïntegreerde Edge Series LED Hoekwerklampen voor uitstekend zicht tijdens achteruit manoeuvreren. De Dark Markeringslichten aan de zijkanten voegen een esthetisch tintje toe en de unieke opstapwerklamp vergroot de veiligheid bij in- en uitstappen.

Deze MANA Black Beauty zelf rijden?
Na de onthulling op het Mega Trucks Festival afgelopen december is deze unieke MAN truck nu te koop. Neem contact op met MANA Bedrijfswagens voor meer informatie of om deze eyecatcher van dichtbij te bewonderen.