Waarom werken bij MANA?

Bij MANA Bedrijfswagens draait alles om kwaliteit, innovatie en een geweldige én fijne werkomgeving.

Hier zijn de redenen waarom jij de volgende stap in je carrière bij ons moet zetten:

High-Tech werkplek:

  • Bij MANA Bedrijfswagens werk je met de nieuwste technologieën en gereedschappen, waaronder Snap-On. We investeren voortdurend in state-of-the-art apparatuur en bieden regelmatige trainingen aan. Zo blijven jouw vaardigheden scherp en ben je altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de bedrijfswagentechnologie.

Groei en ontwikkeling:

  • Dankzij onze opleidingsmogelijkheden via PON kun je altijd een stap voor blijven. Monteurs hebben de kans om waardevolle certificeringen, zoals APK- en Tachograafcertificaten, te behalen, waardoor ze hun professionele vaardigheden kunnen verbeteren en hun carrière naar een hoger niveau kunnen tillen.

Top arbeidsvoorwaarden:

  • Bij ons krijg je meer dan alleen een goed salaris. Denk aan 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling. Junior Verkoper? Je krijgt een telefoon en laptop van de zaak. Inkoper? Voor jou hebben we een auto, telefoon én laptop klaarstaan.

Duurzaam en verantwoordelijk:

  • Bij MANA Bedrijfswagens zetten we ons in voor een groenere toekomst, waar werknemers actief bijdragen aan milieuvriendelijke initiatieven en het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Samen maken we het verschil.

Veiligheid:

  • Veiligheid staat bij MANA hoog in het vaandel. We nemen jouw veiligheid uiterst serieus en zorgen voor een uitstekende werkomgeving. Door het implementeren van strikte veiligheidsprotocollen en het regelmatig controleren van de werkomstandigheden, garanderen we een veilige omgeving voor al onze medewerkers. We doen er alles aan om risico's te minimaliseren en ongelukken te voorkomen.

Welzijn:

  • Welzijn is voor ons net zo belangrijk als veiligheid. Daarom bieden we regelmatig diverse programma's aan die specifiek gericht zijn op het bevorderen van jouw gezondheid en welzijn. Op deze manier zorgen we ervoor dat je je altijd op je best kunt voelen en optimaal kunt presteren.

Gezelligheid:

  • Wij geloven in hard werken én hard genieten. Onze gedreven en enthousiaste collega's zorgen voor een positieve vibe. En ja, vrijdagmiddagborrels, een nieuwjaarsborrel en een jaarlijkse BBQ horen daar natuurlijk bij! Daarnaast kun je ook entreekaartjes krijgen voor het Mega Trucks Festival en andere evenementen waar we aan deelnemen.

Informele sfeer:

  • Bij MANA gaan we voor diversiteit en een no-nonsense werkcultuur, waar een goede dosis humor altijd welkom is. Bij ons voel je je altijd welkom en krijg je volop kansen om te schitteren, gedreven door een sfeer van teamwork en respect, waarin ieders unieke kracht wordt erkend en gestimuleerd.

Salarisindicatie:

  • Bij MANA Bedrijfswagens bieden we een competitief salaris, afhankelijk van je ervaring en de certificaten die je in je bezit hebt. We erkennen en waarderen de expertise en kwalificaties die je meebrengt en belonen dit met een passend salaris. Bij ons krijg je de kans om financieel en professioneel te groeien in een dynamische en ondersteunende werkomgeving.

Kom bij het MANA team en bouw mee aan de toekomst van MANA Bedrijfswagens!