MAN TGE

De truck onder de bestelwagens. Met de TGE bereikt MAN een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het segment van lichte bedrijfsvoertuigen. Deze alleskunner is dag in, dag uit uw betrouwbare partner en biedt de perfecte oplossing voor bijna elke toepassing. Omdat hij verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen, is er altijd wel een variant die een match is met uw bedrijf.

 

Een bedrijfswagen die zijn vak verstaat

De MAN TGE is ontworpen vóór en dóór ondernemers. Dat is terug te zien aan de ruime keuze aan varianten. Bestelwagen, bakwagen, enkele cabine, dubbele cabine of volledig elektrisch – de MAN TGE is net zo veelzijdig als zijn toepassingsmogelijkheden. Een bedrijfswagen die zijn vak verstaat, wie wil dat nou niet?

Natuurlijk heeft MAN nog veel andere oplossingen zoals:

  • Kraan toevoegen
  • Lader toevoegen
  • Kantelwagen
  • Koelwagen
  • Zwaailichten
  • Extra reclame

MAN TGE hoog dakMAN TGE BakwagenMAN TGE Hoogwerker MAN TGE Kipper

 

 

MAN TGE

De grote bestelwagen die nieuwe maatstaven zet in zijn segment. En dat doet ‘ie op het gebied van innovatie, veelzijdigheid en branchegerichte om- en opbouwmogelijkheden. Iedere TGE is voorzien van een rijke basisuitrusting met cruisecontrol, airco, luxe ‘ErgoComfort’ bestuurdersstoel met AGR-kwaliteitszegel en elektrisch instelbare verwarmbare zijspiegels. Op weg naar het werk, op het bouwterrein of tijdens een welverdiende pauze – in de MAN TGE ben je met een echte professional onderweg.

MAN eTGE

Maak kennis met de MAN eTGE. Van het aandrijfsysteem tot en met het interieur – deze elektrische bestelwagen overtuigt met eersteklas techniek en uitrusting. Dankzij het bijzonder lage geluidsniveau en toegang tot milieuzones kunt u uw lading 24/7 milieuvriendelijk, stil en zuinig transporteren en leveren. Met een actieradius van 120 tot 130 kilometer blinkt de MAN eTGE uit op korte afstanden in het stadsverkeer. En dat zonder schadelijke uitstoot. The future starts now!