MAN TGE

De truck onder de bestelwagens. Met de TGE bereikt MAN een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het segment van lichte bedrijfsvoertuigen. Deze alleskunner is dag in, dag uit uw betrouwbare partner en biedt de perfecte oplossing voor bijna elke toepassing. Omdat hij verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen, is er altijd wel een variant die een match is met uw bedrijf. Op weg naar het werk, op het bouwterrein of tijdens een welverdiende pauze – in de MAN TGE ben je met een echte professional onderweg.

 

Een bedrijfswagen die zijn vak verstaat

De MAN TGE is ontworpen vóór en dóór ondernemers. Dat is terug te zien aan de ruime keuze aan varianten. Bestelwagen, bakwagen, enkele cabine, dubbele cabine of volledig elektrisch – de MAN TGE is net zo veelzijdig als zijn toepassingsmogelijkheden. Een bedrijfswagen die zijn vak verstaat.

Natuurlijk heeft MAN nog veel andere oplossingen zoals:

  • Kraan toevoegen
  • Lader toevoegen
  • Kantelwagen
  • Koelwagen
  • Zwaailichten
  • Extra reclame

Hoog dakBakwagenTGE Hoogwerker TGE Kipper

 

MAN TGE

De grote bestelwagen die nieuwe maatstaven zet in zijn segment. En dat doet ‘ie op het gebied van innovatie, veelzijdigheid en branchegerichte om- en opbouwmogelijkheden. Iedere TGE is voorzien van een rijke basisuitrusting met cruisecontrol, airco, luxe ‘ErgoComfort’ bestuurdersstoel met AGR-kwaliteitszegel en elektrisch instelbare verwarmbare zijspiegels.

De cabine heeft een hoogwaardige afwerking met unieke en ergonomisch geplaatste bedienings- en opbergmogelijkheden. Dankzij het doordachte opbergsysteem heeft alles zijn plek: van werkhandschoen tot en met duimstok. Naast de zeer grote en diepe opbergvakken onder de gehele voorruit is er nog meer bergruimte in de dakconsole, in het ruime dashboard en in de portiervakken.

MAN TGE Individual Lion S

De MAN TGE Individual Lion S is een bestelwagen van topklasse. Door het exclusieve exterieurdesign met sportieve carbonlook elementen en rode accenten is deze Lion een echte blikvanger op de weg. Alle designelementen en ombouwen zijn van onmiskenbare MAN Individual-kwaliteit.

Niet alleen het uiterlijk is indrukwekkend; ook het interieurdesign is een streling voor het oog. Hoogwaardige materialen, een perfecte afwerking, een aansprekend kleur- en verlichtingsconcept in combinatie met talrijke comfortelementen ronden het interieur van de MAN TGE Individual Lion S af.

MAN TGE