NIEUW: 3 vacatures!

Vacature alert, MANA gaat vol gas! We hebben er even op moeten wachten met z'n allen, maar de nieuw bestelde voertuigen worden één voor één gelost bij ons in Tilburg. We werken met het gehele bedrijf hard aan het zo snel mogelijk afleveren van deze voertuigen. En aangezien omdat wij niet van plan zijn hierna weer achterover te hangen, staan hiervoor ter versterking van verschillende teams, 3 mooie vacatures open!

VACATURE 1: Aflevermonteur

Doel van deze functie? Met jouw directe collega’s, bestaande uit 3 aflevermonteurs en de chef nieuwbouw, de standaard voertuigen omtoveren tot echte eyecatchers!

Jouw dag ziet er ongeveer als volgt uit. Het vers geloste voertuig rij jij naar binnen waarna je direct start met de nul-beurt. Vloeistoffen vul je aan en de systemen stel je in. Ziezo, dat is gedaan, laat nu het mooie werk beginnen! Jij monteert appendages en de vetste accessoires zoals lichtbakken, luchthoorns, zonnekleppen en verstralers. Je ijkt de tachograaf. Je schiet je collega te hulp bij het inbouwen van betimmering in een TGE. Het aansluiten van de elektra doe jij in een handomdraai, de lichten kunnen aan! Hup, nog even alarm inbouwen, die trekhaak eronder en tada!

Volgende!

VACATURE 2: Verkoop Binnendienst

Samen met onze collega Paul bewaak je het overzicht op deze afdeling. Je controleert orders, zorgt voor het plaatsen van bestellingen van de trucks en TGE’s, verzorgt de planning van werkzaamheden bij derden én draag jij zorg voor alle administratieve taken rondom de nieuwe voertuigen. Hiervoor heb jij dagelijks contact met carrosseriebouwers, leveranciers, klanten, collega’s én de importeur.

Kijk aan!

De nieuwe, door jou bestelde, voertuigen worden gelost en klaargezet om omgetoverd te worden tot échte klantvoertuigen door de aflevermonteur. Door het nauwe contact wat jij onderhoudt met Henk, onze Chef Nieuwbouw én de externe leveranciers weet jij exact te vertellen waar welk voertuig zich op elk moment bevindt.

Klaar voor aflevering?

Dan bel jij onze afleverspecialist en plan je samen de aflevering in. De chauffeurstas, sleutels en het kentekenbewijs leg jij klaar en, ziezo, weer een klant op weg geholpen!

VACATURE 3: Afleverspecialist

Daar staat tie dan! Opgebouwd naar de wensen van de klant en hij blinkt nog van het sop, weer zo’n dikke bak waar jij de klant mee gaat verblijden. Samen met de Accountmanager, een presentje voor de chauffeur en lekkere slagroomtaart reis jij af naar de klant die vol verwachting jou (en natuurlijk de nieuwste aanwinst) opwacht.

Eenmaal aangekomen is het aan jou de eer om de nieuwe eigenaar en trotse chauffeur kennis te laten maken met hun nieuwe aanwinst. Jij weet hen als geen ander te vertellen waar alle knoppen voor dienen en hoe het voertuig naar wens kan worden ingesteld. Vervolgens verzamel jij alle benodigde gegevens van de klant om hen aan te melden in ons RIO systeem. Hierin analyseer je het brandstofverbruik en adviseer je de klant proactief in het verminderen hiervan. Je sluit de aflevering af met het maken van een vervolgafspraak met de gelukkige chauffeur. Jij komt namelijk graag nog een keer terug om persoonlijk de CODE95 (4 uur) te geven die wij bij elk voertuig aanbieden. Met jouw ervaring als trainer ofwel rij-instructeur is dat voor jou bekend terrein!

Kortom, in deze veelzijdige functie krijg je de kans om in de nieuwste voertuigen te rijden, jouw training skills in te blijven zetten en doorlopend klanten te verblijden. Staat er even geen aflevering klaar, dan rij jij met de chauffeurs mee voor interne transportklussen. Je staat niet stil!