Uitvoeringen

MANA Bedrijfswagens biedt verschillende MAN uitvoerigen aan. Wij bieden bedrijfswagens en trucks aan, binnen deze groepen hebben wij nog veel varianten.  Wij lichten graag onze varianten toe zodat u uw keuze kunt maken. 


MAN TGE

De MAN TGE wordt ook wel de truck on de bedrijfswagens genoemd. Deze krachtige bedrijfswagen is te koop in verschillende varianten. Wij bieden de gewone bestelwagen, de bakwagen, de pick-up met enkele cabine en de pick-up met dubbele cabine. 


De bestelwagen

De bestelwagen

De bestelwagen van MAN is de standaard MAN TGE die wij aanbieden, dit is een krachtige en efficiente bedrijfswagen waar wij trots op zijn. Bekijk de pagina over de MAN TGE voor meer informatie. 


De bakwagen

De bakwagen

MAN heeft een mooie variant gemaakt op de MAN TGE. Deze bakwagen variant is zeer geschikt voor veel bedrijven. Lees op de bakwagen pagina meer over deze mooie en praktische variant. 


De enkele en dubbele cabine

De MAN TGE is bestelbaar als pickup met een dubbele of enkele cabine. Natuurlijk kunnen wij alles voor u op maat maken. De enkele cabine is praktisch maar als u met meer personeel op de weg witl kunt u het beste een dubbele cabine nemen.