Je hebt service, en je hebt Volkswagen Bedrijfswagen Service

Jouw bedrijfswagen in optimale conditie.

Kundig en regelmatig onderhoud van jouw bedrijfswagen is essentieel om veilig op de weg te blijven en zonder problemen van A naar B te komen. Zo blijft jouw bedrijfswagen motorisch en op andere vlakken in optimale conditie én verhoog je bovendien de eventuele inruilwaarde.

Daarom is de Volkswagen Bedrijfswagen Service bij ons te vinden in Den Bosch & Tilburg.

 

Altijd rijden met de 7 Servicebeloften

Kiest u voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan staat uw bedrijfsvoering nooit stil. De kwaliteit van Volkswagen staat daarvoor garant. In combinatie met onze unieke, vergaande service is uw investering onderaan de streep de slimste investering. In onze bedrijfswagencentra staan wij altijd voor u klaar. Wilt u meer weten? Lees hieronder onze 7 Servicebeloften.

1. Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie.

2. Gratis pechhulp. Dag en nacht.

3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.

4. Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.

6. Flexibele openingstijden.

7. Voorkom stilstand en kosten met de Volkswagen app en Fleetportal.

 

Hoe werkt het?

 1. Plan een afspraak.
  Je maakt online, telefonisch of aan de balie een afspraak. Je kunt altijd binnen een week terecht. Tussen het moment dat de afspraak wordt gemaakt en de daadwerkelijke afspraak, bereiden wij het werk grondig voor. Er wordt gecontroleerd op de laatste updates vanuit de fabriek, de juiste monteur wordt ingepland en indien niet voorradig, worden de juiste onderdelen besteld. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!
   
 2. Je brengt, of wij halen jouw bedrijfswagen voor de Long Life onderhoudsservice.
  Je kunt gebruikmaken van de haal- en brengservice van MANA Bedrijfswagens. We kunnen de truck bij jou ophalen en leveren deze weer bij jou af. Je kunt jouw voorkeur opgeven als je een afspraak maakt. Uiteraard is ook vervangend vervoer mogelijk.
 3. De onderhoudsservice wordt uitgevoerd.
  Komt de monteur tijdens de check nog iets tegen, dan belt onze serviceadviseur je altijd om dit te bespreken. Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd wordt gecontroleerd of alles conform afspraak is uitgevoerd. Niets is immers vervelender dan terug moeten komen.
   
 4. Je haalt jouw bedrijfswagen op, of wij brengen hem terug op het afgesproken tijdstip.
  Zónder verrassingen achteraf. De monteur loopt samen met je langs de voltooide werkzaamheden en licht de garanties toe. Onder deze garanties vallen ook de Mobiliteitsservice en gratis pechhulp in bijna heel Europa. Vervolgens betaal je precies wat je had afgesproken. Er zijn geen verrassingen. Je Volkswagen bedrijfswagen is weer klaar voor gebruik tot de volgende onderhoudsservice.