Overname MANA Bedrijfswagens

Overname MANA Bedrijfswagens.

Geachte relatie,

Een nieuw jaar, een nieuw begin…

Per 1 januari 2020 krijgt MANA Bedrijfswagens in de persoon van Fred van der Heijden een nieuwe directeur/eigenaar.

Na 12 intensieve, maar vooral ook geweldige jaren draag ik met veel genoegen de leiding van dit mooie bedrijf over. Ik kijk daarbij terug op een prachtige periode waarin MANA Bedrijfswagens is gegroeid naar een gezonde en toonaangevende onderneming met vijf MAN dealerlocaties in Zeeland en Noord-Brabant.

Fred van der Heijden is met zijn 45 jaar een bekende in de truck sector. Na zijn IVA opleiding heeft hij bij meerdere truckmerken, waaronder MAN, ervaring opgedaan in verkoop en management functies. Per 1 september 2018 is hij bij MANA Bedrijfswagens in dienst getreden als Commercieel directeur van de vestigingen Tilburg en Den Bosch waardoor hij inmiddels een bekend gezicht en gewaardeerde collega is binnen onze organisatie.      

Natuurlijk is het ook met pijn in het hart dat ik samen met mijn vrouw Wandy de komende maanden afscheid ga nemen van u als zeer gewaardeerde relatie. Graag wil ik u dan ook hartelijk danken voor uw loyaliteit en het in ons gestelde vertrouwen gedurende de achterliggende jaren!

Ik ben ervan overtuigd dat Fred met zijn team zich ook na 1 januari a.s. volledig in zullen zetten om de plezierige relatie met u te continueren en waar mogelijk uit te breiden.

Uiteraard blijven alle verdere contactpersonen en met u gemaakte afspraken ongewijzigd.

Met vriendelijke groet,

MANA Bedrijfswagens​ B.V.

Joop Meijer & Fred van der Heijden