Nieuwe MAN TGS 18.360 met Burtec TSU5000L opbouw voor Heijmans

Afgeleverd aan Heijmans: MAN TGS 18.360 met Burtec TSU5000L opbouw

Mooie aflevering aan Heijmans b.v.

Het betreft hier een MAN TGS 18.360 met Burtec TSU5000L opbouw. De MAN vrachtwagen is van de allernieuwst Euro6D motor voorzien. En is daarmee nog zuiniger/duurzamer dan de twee eerder dit jaar geleverde spuitwagens met Euro6C motor. Tevens heeft de vrachtwagen een Brigade 360 graden camerasysteem.

De opbouw is van Burtec. Deze is (net als de twee eerder geleverde spuitveegwagens) voorzien van de nieuwste besturingstechnieken om veilig en gecontroleerd emulsie op de wegdekken aan te brengen. Data wordt in de “Cloud” bewaard en kan aan andere asfaltdata toegevoegd worden.

De opbouw is voorzien van daglichtpanelen die overdag accu’s laden. Zodoende kan de emulsie in de tank warm blijven zonder dat de vrachtwagen aan “walstroom” gelegd hoeft te worden. Verder is extra diesel, ad-blue aanwezig om het asfaltmaterieel bij te tanken.

Wij wensen chauffeur Lolke Swart veel plezier met het berijden van deze mooi wagen! En bedanken Peter van der Dussen voor de fijne samenwerking waaruit de wagen tot stand is gekomen.