bedrijfswagen kopen

Bedrijfswagen kopen? Dat kan bij MANA bedrijfswagens!

Wil jij graag een bedrijfswagen kopen? Hieronder vind je belangrijke informatie wat betreft bedrijfsauto’s. Eerst zullen we ingaan op wat is een bedrijfswagen, vervolgens wordt er besproken wat er valt onder een bedrijfswagen en daarna wordt er wat verteld over MANA en over onze voorraad van bedrijfswagens, zoals bijvoorbeeld onze Volkswagen bedrijfswagens.

 

Wat is een bedrijfswagen?

Een bedrijfswagen is een motorvoertuig van de zaak. De werkgever stelt het voertuig ter beschikking aan de werknemer, zodat hij zijn werk kan uitoefenen. Ga je als werkgever een bedrijfswagen kopen? Dan moet je met verschillende onderwerpen rekening houden.

 

Wat valt onder een bedrijfswagen?

Er zijn verschillende motorvoertuigen die onder bedrijfswagens of bedrijfsauto’s vallen. Voor bedrijfswagens kan er gedacht worden aan vrachtwagens, zowel klein als groot. Maar ook bestelbusjes. Hier heb je uiteraard ook verschillende maten in.

 

Voorwaarden voor gebruik bedrijfswagen

De bedrijfswagen wordt door de werkgever onder bepaalde voorwaarden beschikbaar gesteld aan het personeel. Deze voorwaarden kunnen mondeling worden besproken maar kunnen ook schriftelijk worden vastgelegd. Dit verschilt per bedrijf. De voorwaarden betreft bedrijfswagens gaan meestal over schade, brandstof en het doel of de doelen waarvoor de bedrijfswagen kan worden ingezet door een werknemer.

 

Over MANA Bedrijfswagens

MANA Bedrijfswagens is een professionele en betrokken MAN Dealer in de regio Zuid-West-Nederland. Hierin heeft MANA verschillende MAN Trucks en Bestelwagens. Onze passie voor Trucks en voertuigtechniek kenmerkt onze organisatie. Het is onze missie om lokale klanten te voorzien van passend advies, snelle service en betrouwbaar onderhoud.

 

Volkswagen bedrijfswagens

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Je bent niet de enige! Volkswagen is een bekend en populair merk als het aankomt op bedrijfswagens. Dat is niet voor niks. Bij MANA kan je terecht voor Volkswagen bedrijfswagens in verschillende modellen, zoals een Volkswagen Caddy, Volkswagen Crafter en een Volkswagen Transporter. Naast Volkswagen heeft MANA ook andere merken op voorraad zoals Citroën, Opel, Renault en Toyota.

 

Bedrijfswagens kopen bij MANA

Bedrijfswagen kopen? Dat kan bij MANA! Wil je graag advies over het kopen van de juiste bedrijfswagen? Bij MANA Bedrijfswagens geven wij jou graag advies zodat jij de juiste bedrijfswagen koopt voor jouw bedrijf. Heb je vragen over de laadruimte, een nieuwe of occasion bedrijfswagen of heb je hulp nodig met het in kaart brengen van de kosten? Neem gerust contact met ons op. Bel één van onze vestigingen, stuur een Whatsapp berichtje of vul ons contactformulier in. Kom jij langs voor een rondleiding of kopje koffie? Wij helpen jou graag verder!